‘the loving eye’

– jeg er ved at opdatere websiden og pusler med nye projekter, eks. ‘the loving eye’, som er et fototilbud til private. Jeg tilbyder at komme og være ‘the loving eye’ for jer – indfange den stemning der er i jeres familie, lige der hvor I er. Det kan være en hverdagsstund, en fest, en tur i skoven el. lignende. Det kan også være et besøg i mit studie i Buresø.

Jeg har selv været familiens ’loving eye’ siden jeg fik mit første kamera som teenager, og ejer meget få gode fotos af mit eget liv, hvor jeg selv indgår. Måske er du også familiens ‘loving eye’, og ønsker dig at få et udvalg af rigtig gode fotos af dig og din familie, af gode hverdagssiuationer, som ikke er opstillede…

 

TILBUD TIL BEHANDLERE

STUDIEFOTOS TIL WEBFILER

KONFIRMATION

TILBUD TIL BEHANDLERE

TILBUD TIL VIRKSOMHEDER

THE LOVING EYE

TILBUD TIL BEHANDLERE

TILBUD TIL VIRKSOMHEDER

THE LOVING EYE