‘the loving eye’

‘the loving eye’ er et fototilbud til private. Jeg tilbyder at komme og være ‘the loving eye’ for jer – indfange den stemning der er i jeres familie, lige der hvor I er. Det kan være en hverdagsstund, en fest, en tur i skoven el. lignende. 

Jeg har selv været familiens ’loving eye’ siden jeg fik mit første kamera som teenager, og ejer meget få gode fotos af mit eget liv, hvor jeg selv indgår. Måske er du også familiens ‘loving eye’, og ønsker dig at få et udvalg af rigtig gode fotos af dig og din familie, af gode hverdagssituationer, som ikke er opstillede…

Du kan ønske dig et gavekort eller købe gavekort her:

‘the loving eye’ gavekort

 

Skomagerens børn… her ville jeg egentlig arbejde på at udvikle forskellige fototilbud… men jeg gik i stå… skriv til mig hvis du har et eksakt behov. Jeg kører ud i 2024 igen : )

TILBUD TIL BEHANDLERE

STUDIEFOTOS TIL WEBFILER

KONFIRMATION

TILBUD TIL BEHANDLERE

TILBUD TIL VIRKSOMHEDER

THE LOVING EYE

TILBUD TIL BEHANDLERE

TILBUD TIL VIRKSOMHEDER

THE LOVING EYE