‘the loving eye’ gavekort

Special tilbud

‘the lovning eye’ gavekort: 1750 kr. incl. moms

(Normalpris 2500 kr. incl moms)

Der er ofte en ’the loving eye’ i familien – en der husker at tage kameraet ‘med’ og ‘frem’. Ofte har den person ikke særlig mange fotos af sig selv, med sin familie. Glæd ham/hende med en personlig fotogave, hvor jeg kommer ud og er ‘the lovng eye’ i jeres familie, en stund. Tilbudet gælder fra d. 1. til d. 30. juni 2020 og jeg kører ud i ‘trekanten’ mellem København, Hillerød og Roskilde, så snart det er forsvarligt i forhold til Covid19. Gavekortet gælder 2 år fra betalingsdato.

1 gavekort gælder fotografering + håndtering af filer efterfølgende. Efter fotografering modtager I en mail et par dage efter, med et link til en mappe der skal downloades via et link. Filerne er råt redigeret og leveres i sorthvid og farve, ca. str. 2500×1500 px og kan bruges som de er, til web og print i små størrelser. I får alle filer fra optagelsen og kan vælge 10 fotos, som I ønsker leveret i større format til eks. print på papir eller lærred. Bemærk, det er de digitale filer I modtager. I skal selv bestille og købe print efterfølgende.

Klippekortene kan købes indtil d. 30. juni 2020 og gælder i 2 år fra betalingsdato.

Du kan købe gavekortet ved at sende en mail til mig på post@lisbethdamgaard.dk med dit navn og gavekortmodtagers navn. Betaling på mobilepay 26254949

Når jeg har modtaget begge dele, modtager du dit gavekort med navn på modtager, klar til at printe ud.