‘the loving eye’ gavekort

‘the lovning eye’ gavekort

Køb det nu – og I kan glæde jer til en fotosession, sammen

Der er ofte en ’the loving eye’ i familien – en der husker at tage kameraet ‘med’ og ‘frem’. Ofte har den person ikke særlig mange fotos af sig selv, med sin familie. Glæd ham/hende med en personlig fotogave, hvor jeg kommer ud og er ‘the loving eye’ i jeres familie, en stund. Gavekortet gælder 2 år fra betalingsdato.

Du modtager gavekort på mail, klar til print.

Enten med forprintet personlig tekst, eller plads til at håndskrive.

Pris: 4500 kr

(heraf 900,- moms)

Et eksemplel på gavekort uden tekst:

 

Gavekortet dækker fotografering hos jer i op til 2 timer, (kørsel op til 50 km fra mig, herefter et tillæg) håndtering af filer efterfølgende, digital levering af klargjorte fotos og kørsel. Efter fotografering modtager I en mail, med et link til en mappe der skal downloades via et link. Filerne er råt redigeret og leveres i sorthvid og farve, ca. str. 2500×1500 px og kan bruges som de er, til web og print i små størrelser. I får alle filer fra optagelsen og kan vælge 10-15 fotos, som I ønsker ekstra redigeret og leveret i større format til eks. print på papir eller lærred. Bemærk, det er de digitale filer I modtager. I skal selv bestille og købe print efterfølgende. Str. på print er næsten ubegrænset, jeg skal bare vide hvor stort det skal være. Om det blot er til højkvalitet A4 str. eller et lærred på 1×1 meter eks : )

 

 

Støt og GLÆD freelancere, musikere, kunstnere, lokale virksomheder, økologiske gårdbutikker, restauranter… alle dem du gerne vil have også eksisterer efter Coronakrisen – køb ydelser nu og indløs når det er muligt at gennemføre