Bestil ‘the loving eye’ gavekort

Udfyld kontaktformular

Overfør kr. 4500,-

MobilePay 26 25 49 49 mrk. gavekort

Når jeg har modtaget begge dele, modtager du dit gavekort med navn på modtager, og evt. forudindskrevet tekst i en PDF, klar til at printe ud. Du modtager også + faktura. Og så må I huske at aftale med mig hvornår det skal være, når vi kommer lidt længere frem i stiden. Gavekortet gælder i 2 år, og kan herefter også fornyes.

 

TAK, det har du lige gjort. Både støttet og GLÆDET en freelancer : ). Jeg håber du bliver SÅ glad for resultatet, når det lykkes at gennemføre.

Jeg glæder mig til at møde dig og jer.

Vh Lisbeth

 


    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Hvem skal glædes med et gavekort?

    Hvor skal fotografering foregå (postnummer)?

    Hvis du vil have fortrykt tekst i kortet, hvad skal der så stå?