BØGER  /  ILLUSTRATIONER  /  TILRETTELÆGNING  /  AD  /  BRANDING  /  WEBDESIGN

Undskyld rod, er igang med at teste

GRAFISK DESIGN

– kan være tilrettelægning af en CD, en bog, design af en forside, opsætning af et online katalog eller typografiske satsprøver. Det kan også være tegning af en grafik, opdatering af en hjemmeside med nye grafikdele, visualisering af indviklede tal til en graf. Optimering af brugervenlighed og indhold der skal visualiseres til en programmør.

ART DIRECTION

– starter ofte i 1-1 samarbejde med kunden, hvor vi sammen får visualiseret grundstrukturen til identiteten på en virksomhedsprofil, en bog, en webside, et logo, en emballageserie eller en annonce eks. Derefter fortsætter vi en ping pong dialog med skitser og strukturer, til vi har nået et mål der taler til den rigtige målgruppe og føles præcis, som den skal for kunden.

ILLUSTRATION

– ofte er det nemmere at visualisere et budskab med en illustration, et ikon eller en grafikmodel, fremfor at forklare hvad budskabet handler om. Jeg har illustreret en del materiale, men er ikke nogen eminent frihåndstegner. Til gengæld har jeg gode kolleger jeg trækker på, hvis jeg får en opgave jeg vurderer en anden bedre kan løse.

REFERENCER

Topdanmark, SIMI, MiniKrea, Lomax, Spillebillen, Frederiksen Arkitects, Jens Frederiksen, Babyspecialisten, Søris, Akademisk Forlag, Hogrefe Psykologisk Forlag, CBS, Lindhardt & Ringhof, Carlsens forlag, Formula, Zederkop, Gladsaxe Kommune, Halsnæs musikskole, Vivatex, Hillerød Kvindecenter, Planner4Kids, Fermat, Bagsværd Friskole, PKA, Sirius Partner m.fl.