STUDIE

– fotografering i studie kan eks. være portrætter og produktfotos, som er de mest oplagte opgaver. Det kan være ex portrætfoto til en LinkedIn profil, en bog, et CV, en hjemmeside eller til familien. Eller produktfotos til annonce, webshop, katalog eller portfolio.

BRYLLUP

– at fotografere til et bryllup er altid en rørende oplevelse, og jeg er ret go til at være en flue på væggen og bare være med og forsøge at være så naturligt sammen med gæster og brudepar som muligt, så det bliver en god oplevelse for alle parter.

 

PRODUKT

– at fotografere produkter, kræver som regel studie og styr på belysning. Jeg har i mange år fotograferet produkter til webshops. Jeg modtager eks en kasse med posten og står for foto, redigering, fritlægning og færdiggørelse. For nogle kunder lægger jeg produkter direkte i butikken, for andre levering, klar til brug.

ARKITEKTUR

– jeg har fået en streng opdragelse i fotografering af arkitektur, ved arkitekt og fotograf Jens Frederiksen. Han var min fotolærer under specialeforløb på Designsskolen, og er det egentlig stadig : )

‘THE LOVING EYE’

– er et nyt projekt, hvor jeg tager ud til familier og fotograferer i private omgivelser, hjemme hos familien, indendørs og udendørs. Læs mere her: ‘the loving eye’ gavekort

DOKUMENTATION

– af projekter og arbejdsprocesser for håndværksvirksomheder, er også en oplagt opgave for mig. Jeg har i mange år arbejdet for en glarmestervirksomhed, der bruger dokumentation af færdige opgaver til webside og projektportfolie.

FAMILIE

– jeg har en del familiefotograferinger i Buresø, både i mit studie og i min have. Jeg kan have ca. 5 voksne på én gang i studiet, hvis der er flere ‘store’ mennesker, kan det være udendørs : ). De bedste fotos er i mine øjne de mindst opstillede, så for mig er det vigtigere I hygger jer sammen, end I ser godt ud eller står eller sidder i den rigtige position.

 

REFERENCER FOTO

Add One, Adlon3, MiniKrea, Lomax, Spillebillen, Babyspecialisten, Søris, Akademisk Forlag, Hogrefe Psykologisk Forlag, Lindhardt & Ringhof, Carlsens forlag, Zederkop, Gladsaxe Kommune, Halsnæs musikskole, Vivatex, Hillerød Kvindecenter, Bagsværd Friskole, Sirius Partner + en masse fantastiske private mennesker, der har turdet stå foran mit kamera.