poetic AD

m + 45 2625 4949
poetic-AD.dk
CVR-nr. 26731135


  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  poetic AD: Lisbeth Damgaard

  Løser projektopgaver for virksomheder, forlag og kreative, soloselvstændige der ønsker hjælp til markedsføring. Kernekompetencer er udvikling af grafisk identitet, grafisk design og fotografi.

  Herunder især tilrettelægningsopgaver (bøger, kataloger, grafisk identitet), men også landingpages, webdesign, produktmarketing, tegning af ikoner, målgruppekommunikation, produktfotografering og redigering.

  Jeg bruger Photoshop, Illustrator og InDesign hver dag, og underviser periodevis online, kontakt mig ved specifikt behov.

  Jeg er uddannet på Danmarks Design Skole i 2001, visuel kommunikation, speciale: fotografi og bogtilrettelægning – før det, mesterudlært AD reklametegner i 1990. Jeg har fuldtidsfreelancet siden 2008, og har haft værksted og fotostudie bla. i Bagsværd og på Filmstationen i Måløv. 

  Jeg er forfatter på 2 kreabøger for Carlsens Forlag og havde billedskole på mit værksted i Bagsværd, da jeg havde adresse der. 

  I perioder fotograferer jeg også private, læs mere om ‘the loving eye’, der henvender sig til private.

  Jeg tager ikke nye kunder ind i øjeblikket, da jeg arbejder på et større projekt