poetic AD

m + 45 2625 4949
poetic-AD.dk
CVR-nr. 26731135


  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  poetic AD: studie + tegnestue v/ Lisbeth Damgaard

  Jeg løser opgaver for virksomheder – internt i marketingafdelinger – eller her. Alle opgaver der har med visuel kommunikation at gøre, og rigtig meget der har med fotografi at gøre – ligger indenfor mine kernekompetencer.

  Eksempelvis webdesign, bogopsætning, katalogopsætning, årsrapport tilrettelægning, webudvikling, produktmarketing, tegning af ikoner, målgruppekommunikation, produktfotografering, billedredigering, udvikling af ny identitet…

  Mine bedste værktøjsvenner er Photoshop, Illustrator og InDesign. Jeg underviser online via Zoom i disse designprogrammer og henvender mig både til studerende, virksomheder og andre freelancere.

  Jeg er uddannet på Danmarks Design Skole i 2001, visuel kommunikation, speciale: fotografi og bogtilrettelægning – før det, mesterudlært AD reklametegner i 1990. Jeg har fuldtidsfreelancet siden 2008, og har haft værksted og fotostudie ude, bla. i Bagsværd og på Filmstationen i Måløv. 

  Derudover har jeg skrevet et par kreabøger for Carlsens Forlag og har haft billedskolehold  på mit værksted i Bagsværd nogle år. Jeg havde også et hold elever fra Bagsværd Friskole som kom og lavede avis en lang periode. De fik undervisning i layout og opsætning af tryksager, fotografering og billedbehandling, typografi og illustrationsmuligheder. Det var SJOVT : ) Og det vil jeg gerne lave mere af.

  Jeg er for nylig begyndt at fotografere private, læs mere om ‘the loving eye’, der henvender sig til private.