poetic AD

m + 45 2625 4949
poetic-AD.dk
CVR-nr. 26731135


Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

poetic AD: studie + tegnestue v/ Lisbeth Damgaard

Jeg løser opgaver for virksomheder – internt i marketingafdelinger – eller her. Alle opgaver der har med visuel kommunikation at gøre, og rigtig meget der har med fotografi at gøre – ligger indenfor mine kernekompetencer.

Eksempelvis bogopsætning, katalogopsætning, årsrapport tilrettelægning, webudvikling, produktmarketing, tegning af ikoner, målgruppekommunikation, produktfotografering, billedredigering, udvikling af ny identitet…

Mine bedste værktøjsvenner er Photoshop, Illustrator og InDesign.

Jeg fotograferer også private. Portrætter til onlinebrug, eks. Og familiefotos i studie og i naturen.

Jeg er uddannet på Danmarks Design Skole i 2001, visuel kommunikation, speciale: fotografi og bogtilrettelægning – før det, mesterudlært AD reklametegner i 1990.