‘the loving eye’ klippekort

 

Se også The Loving Eye Gavekort

 

 

 

 

Støt og GLÆD freelancere, musikere, kunstnere, lokale virksomheder, økologiske gårdbutikker, restauranter… alle dem du gerne vil have også eksisterer efter Coronakrisen – køb ydelser nu og indløs når det er muligt at gennemføre

 

 

Særligt tilbud til Buresøbeboere, Egedal borgere og eksisterende kunder

Jeg tilbyder at komme og være ‘the loving eye’ for jer – indfange den stemning der er i jeres familie, lige der hvor I er. Det kan være en hverdagsstund, en fest, en tur i skoven el. lignende. Det kan også være et besøg i mit studie.

1 klip gælder for ca en times fotografering + håndtering af filer efterfølgende. Efter fotografering modtager I en mail et par dage efter, med et link til en mappe der skal downloades via et link. Filerne er råt redigeret og leveres i str. 2500×1500 px og kan bruges som de er, til web og print i små størrelser. Du får alle filer fra optagelsen og kan vælge 5 fotos fra hver session, som du ønsker i større format til eks. print på papir eller lærred.

(Ønsker du senere at få redigeret filer til forstørrelser, sætter vi os sammen, foran min skærm og redigerer og gør filer klar i den str. og den stil du ønsker til dine fotos, det koster min almindelige timepris og bliver faktureret oveni klippekort efter aftale med jer)

Klippekortene kan også bruges til en kommende begivenhed. Et bryllup eller en konfirmation, en fødselsdag eller lignende. Gælder i 2 år fra betalingsdato.

‘the lovning eye’ klippekort på 4 klip: 3999,-
‘the lovning eye’ klippekort på 3 klip: 2999,-
‘the lovning eye’ klippekort på 2 klip: 1999,-
‘the lovning eye’ klippekort på 1 klip: 1199,-

alle priser er incl. moms