Den korte version:

Jeg hedder Lisbeth Damgaard, jeg designer/fotograferer/billedbehandler/
udvikler løsninger til digitale medier og tryk indenfor:

• Grafisk design
• AD, tilrettelægning
• Fotografi

Den lange version:

Poetic Ad er en grafisk tegnestue/fotostudie, med mig som grafisk designer, fotograf, altmuligkvinde, tegner, regnskabsansvarlig, webdesigner, m.m. Til tider også freelance ansat i en privat virksomhed i marketingafdelingen, for at hjælpe med en designmanual, et hovedkatalog, en annoncekampagne eller produktfotografering.

Jeg startede med at freelance i 2001, da jeg var færdig på designskolen og har fuldtidsfreelancet siden 2008.

Jeg er uddannet på Danmarks Design Skole i visuel kommunikation, med bogtilrettelægning og fotografi som speciale i 2001. Før det, mesterudlært reklametegner/AD’er på reklamebureau i 1990. Imellem de to uddannelser: år på tegnestuer og reklamebureauer, en uddannelse som zoneterapeut og en god tid på Færøerne med masser af foto, vandreture, grafik og designarbejde på et reklamebureau.

Privat bor jeg på landet i Buresø, og så er jeg forresten født og opvokset i Sønderjylland.

Ring eller skriv til mig på 26254949/post@lisbethdamgaard.dk.

Glæder mig til at høre fra dig : )

Fordele ved at vælge en lille freelancer som mig:

Det er én og samme person, der følger din opgave fra første møde, til levering af dit færdige produkt. Jeg har bred erfaring og en lang løbebane indenfor den grafiske branche. Jeg kender mine begrænsninger og samarbejder med superdygtige kolleger, og kan derfor som regel henvise til en anden, hvis jeg ikke selv er den bedste til din opgave. Jeg kan dele opgaven med en dygtig kollega, hvis det giver mening at være to på den.